Reklamasjonstakst må gjøres raskt

Oppdager du feil og mangler er det viktig å reklamere på dem så fort som mulig. La oss hjelpe deg!

Vi hjelper deg med reklamasjonstakst

Reklamasjonstakst er en vurdering av feil, avvik og skadeforhold som utføres når det reklameres på nye og brukte boliger. Det utføres gjerne en reklamasjonstakst når en eiendom skifter eier.

Når det gjennomføres en reklamasjonstaksering foretar takstmannen en objektiv vurdering av tekniske sider ved de reklamerte forholdene, og samler inn fakta om årsak og omfang. Deretter gjennomgår takstmann gjeldende kontrakter og avklarer gjeldende krav for bygget eller bygningsdelen.

En takstmann foretar ingen juridiske vurderinger. Kun hva som har skjedd og hendelsens omfang.

Nortakst kan utføre reklamasjonstakst på boligen din.

Om du skulle oppdage en mangel, skade eller rett og slett dårlig håndverk på boligen, er det viktig å reklamere så fort som mulig. Faktisk kan du i noen tilfeller miste rette på kravet, om du reklamerer for sent. Den absolutte fristen for reklamasjon er fem år, og denne fristen begynner å løpe så raskt arbeidet med boligen er avsluttet, eller den dagen du tar over boligen. En reklamasjonstakst utføres som en uavhengig rapport.

Når du reklamerer varsler du til håndverkern eller selgeren av boligen, at det foreligger en mangel ved boligen. Det lønner seg å reklamere skriftlig, for å dokumentere at reklamasjonen er gjort innen fristen. Du kan fint reklamere på e-post.

Nortakst kan hjelpe deg med å reklamere på feil og mangler ved boligen. Vi dokumenterer mangelen med bilder, video og originaltegninger etc, og skriver rapport. På denne måten sørger vi for at du har en vanntett sak som er fullstendig og oversiktlig.

Kontakt oss for reklamasjonstakst!

Er du klar for å finne verdien av ditt hjem?

Send oss en e-post, så svarer vi fortløpende når vi har mulighet.

Ta kontakt for en fri, uforpliktende samtale og konsultasjon rundt våre tjenester.

Trenger du takst tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle